Turneul National “Muzica Palatelor Romaniei” continua cu etapa transilvana

Dupa succesele inregistrate la Galati, la Castelul Sturdza de la Miclauseni si la Palatul Cuza din Iasi, incepe etapa transilvana a turneului national “Muzica Palatelor Romaniei” - editia a II a. Urmatoarea oprire va fi joi 18 august 2011, ora 17, la Palatul Bánffy, sediul Muzeului de Arta din Cluj Napoca.

Cvartetul Cantabile din Iasi, ansamblu alcatuit din muziciene de mare valoare, va interpreta creatii de Franz Schubert, Joseph Haydn si Hugo Wolf. Formatia, pregatita de Constantin Stanciu, membru al celebrului Cvartet Voces, a avut pana in prezent numeroase aparitii pe scenele tarii, fiind de asemenea invitata si la importante festivaluri din Germania, Italia si Republica Moldova.

In actuala editie a Turneului National "Muzica Palatelor Romaniei" violonistele Irina Mandric si Daniela Nita, violista Ilinca Sbantu si violoncelista Alexandra Elefterescu vor mai canta sambata 20 august la Castelul Peles de la Sinaia si duminica 21 august la Palatul Mogosoaia.

Turneul National "Muzica Palatelor Romaniei" - editia a II a, este organizat de Radio Romania Cultural si ExcesMusic, prin programul Oportunitati la tine acasa.

Sursa: hotnews

Ultimele știri