“You rock my world”, show in memoria lui Michael Jackson

Pe 29 august, fanii din Romania celebreaza ziua de nastere a marelui artist care a fost Michael Jackson

Impactul pe care l-a avut Michael Jackson asupra fanilor sai este dovedit si de numeroasele fan-cluburi ce ii sunt dedicate in intreaga lume, inclusiv in Romania, unde sunt inregistrate doua fan-cluburi oficiale, la Bucuresti si Cluj.

Fan Club Michael Jackson Bucuresti a fost infiintat initial in 1992, prin HJ 5014/ 25.08.1992 si a fost reactivat in 2010. De la reactivarea sa, Fan Club Michael Jackson Bucuresti a organizat numeroase evenimente de anvergura in memoria marelui artist, cum ar fi World Cry (comemorarea lui Michael), Dancing the Drill, tributul dansant organizat la 29 august 2010, in ziua cand artistul ar fi implinit 52 de ani, membrii fan-clubului bucurestean participand totodata si la evenimente caritabile sau ecologice, gen Let's do it, Romania.

Insasi reactivarea fan-clubului a reprezentat o dovada de dragoste si un tribut din partea fondatorilor sai. Andreea Weinerich, presedintele Fan Clubului Michael Jackson Bucuresti, a marturisit: „Pentru mine reactivarea fan-clubului din 1992, a carei membra am fost, a insemnat o datorie de onoare. Era ca o casa la a carei temelie am contribuit, dar care a ramas multi ani fara acoperis. In 2009, cand m-am regasit cu o parte din membrii «veterani» din 1992, am stiut ca e momentul sa finalizam ceea ce am inceput. Dupa cateva luni de munca, in iunie 2010, am reusit sa reactivam fan-clubul. Este modul meu de a-i multumi lui Michael pentru toate clipele minunate petrecute datorita lui, pentru magia pe care a adus-o in viata mea. Si da, sunt mandra ca am fost si sunt in continuare fan Michael Jackson!".

Citeste articolul integral in Jurnalul!

Foto: hepta

Ultimele știri