Căutare Live

Cazul mortii actritei Natalie Wood, redeschis dupa 30 de ani

Misterul asupra mortii lui Natalie Wood continua sa dainuiasca, drept pentru care, iata detectivii de la omucidere au decis sa redeschida cazul de acum 30 de ani cand frumoasa vedeta s-a inecat in apele din Sudul Californiei, in mod straniu.

Incidentul a avut loc pe 29 noiembrie 1981, iar oamenii legii se bazeaza pe aparitia unor noi informatii. Deocamdata nu s-au oferit inca lamuriri despre ce este vorba, insa acest lucru se va intampla cat de curand, dupa cum au anuntat autoritatile.

Wood, de trei ori nominalizata la Oscar pentru rolurile din „Love with the Proper Stranger", „Rebel Without a Cause" si „Splendor in the Grass", avea 43 de ani cand a murit. Presa a speculat mereu ca este vorba de o crima, insa atat sotul ei, actorul Robert Wagner, car si sora lui Wood au exclus aceasta varianta.

Sursa: vdtonline

Foto: Hepta

Filmul de marti seara, la Antena 1: "Cei trei muschetari", de la ora 20:30... Verii (N- 15)...
Parteneri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Andrei. Ce trebuie să faci pentru a-ți visa ursitul
Sfântul Andrei este sărbătorit la noi în țară în fiecare an în data de 30 noiembrie. Acesta este considerat a fi cel Întâi chemat dintre Apostolii lui Iisus Hristos. La noi în țară există o mulțime de tradiții și obiceiuri de ziua Sfântului Andrei. Multe dintre ele îi ajută pe oameni să se ferească de spiritele rele, în timp ce altele le ajută pe femeie să-și viseze alesul.
Catine.ro
Ultimele știri