Live acumObservator 16
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Arată demențial la aproape 60 de ani! Demi Moore, surprinsă fără haine ziua-n amiaza mare de paparazzi!

Demi Moore este considerată una dintre cele mai sexy femei ale planetei. Vreme de aproape trei decenii, frumoasa brunetă și-a păstra statutul de sex-simbol al Hollywood-ului, iar de curând a fost surprinsă de paparazzi fără haine

Demi Moore este considerată una dintre cele mai sexy femei ale planetei. Vreme de aproape trei decenii, frumoasa brunetă și-a păstra statutul de sex-simbol al Hollywood-ului, iar de curând a fost surprinsă de paparazzi fără haine, fotografiile demonstrând că actrița nu și-a poerdut cu nimic din strălucire.

Demi are 56 de ani și nu a scăpat de indiscretele aparate de fotografiat nici măcar pe plaja pe care se bronza în aceste zile. Fosta soție a lui Bruce Willis a fost pozată în costum de banie, iar trupul său pare să nu fi simțit deloc trecerea anilor. Bărbații au întors capul după frumoasa vedetă, care continuă să poarte costume de baie din două piese.

Din anul 1981, Demi Moore a început să joace roluri seriale tv ca General Hospital. Primul succes ca actriță îl va avea în filmul Este vina lui Rio din 1983, iar în 1985 joacă în filmul . Elmo’s Fire. Regizorul Joel Schumacher o amenință cu anularea contractului, deoarece Demi consumă droguri.

Urmează un tratament și va juca până la sfârșit rolul în care a fost distribuită. Pentru rolul jucat în filmul Ghost, Demi va fi nominalizată în anul 1990pentru premiul Golden-Globe. În această perioadăse numără printre cele mai bine cotate actrițe americane, fiind prima actriță care primește pentru un film (Striptease), un onorariu de 10 milioane de dolari.

A jucat roluri alături de importante vedete ca Patrick Swayze, Tom Cruise, Robert Redford sau Michael Douglas. După o serie de roluri în filme sau teatru, va deveni și producătoare de filme, prin firma sa Moving Pictures. În filmul Charlie’s Angels: Full Throttle realizează un comeback în domeniul cinematografiei.

La sfârșitul lui noiembrie 2008, declară că în un ultimul timp are greutăți de a primi rolul unei tinere.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro