Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Filme online 2019. Ce filme și seriale poți viziona pe Netflix, în luna mai

Filme online 2019. Ce filme și seriale poți viziona pe Netflix, în luna mai. Află din articolul a1.ro, care sunt filmele și serialele pe care merită să le vezi. Noi am realizat o selecție de filme și seriale de pe Netflix,special pentru tine, sperăm să te inspire

Filme online 2019. Ce filme și seriale poți viziona pe Netflix, în luna mai. Află din articolul a1.ro, care sunt filmele și serialele pe care merită să le vezi. Noi am realizat o selecție de filme și seriale de pe Netflix,special pentru tine, sperăm să te inspire

Luna mai, ultima lună de primăvară, ne face să fim și mai nerăbdători când ne gândim la vară și vacanță. Când gândul ne zboară la relaxare, începem să ne gândim ce seriale și filme am mai putea viziona în timpul liber.

Luna aceasta pe Netflix primează filmele și seriale cu adolescenți, personaje feminine și droguri. Iată care sunt câteva dintre cele mai promițătoare titluri de pe Netflix în luna mai.

Filme online 2019 - The Last Summer/ Ultima noastră vară –film

Dacă ți-era dor să vizionezi un film cu și despre adolescență, atunci asta e ceea ce căutai. De la apariţia sa în Riverdale, actorul australian K.J. Apa este din ce în ce mai popular în SUA. Filmul spune povestea unor puști care sunt prieteni și care au parte de o mulţime de provocări în vacanţa de vară dintre liceu şi facultate.

Filme online 2019 - Undercover/Fabrica de extaz – serial

Acest serial poate fi considerat o replică europeană, fiind o coproducție olandezo-belgiană, pentru serialele despre traficanţi de droguri din SUA. În centrul atenţiei este Ferry (Frank Lammers), un producător de ecstasy gata de orice pentru a-şi păstra afacerea. Ce nu ştie Ferry este că autorităţile din Belgia şi Olanda au pus ochii pe el şi că noii săi vecini, Kim (Anna Drijver) şi Bob (Tom Waes) sunt de fapt agenţi sub acoperire.

Filme online 2019 - Dead to Me/Nu mai exişti pentru mine – serial

Serialul spune povestea unei văduve, Jen, care şi-a pierdut recent soţul. Printre metodele lui Jen de a face faţă situaţiei se numără şi improbabila prietenie cu Judy (Linda Cardellini), pe care o invită să locuiască în casa ei de oaspeţi. Doar că în curând Jen începe să bănuiască faptul că Judy nu este deloc cine pare a fi, iar când FBI-ul sună la uşă lucrurile nu vor întârzia să scape de sub control.

Filme online 2019 - Wine Country/ E vina vinului – film

Filmul e o nouă comedie despre un grup de prietene ce vor să sărbătorească cea de-a 50-a aniversare a uneia dintre ele în Napa, populara zonă viticolă a Californiei. Filmul îți poate întrece așteptările, fiind o comedie de care te vei atașa cu ușurință.

Filme online 2019 - Well Intended Love/Dragoste bine intenţionată - serial

Acest serial chinezesc disponibil pe Netflix e demn de a fi recomandat. E o altfel de telenovelă, cu acţiunea plasată în mediul aseptic al zgârâie-norilor din districtele financiare ale Chinei. Serialul are în centrul atenţiei o actriţă de mâna a treia care suferă de leucemie şi se căsătoreşte în secret cu un CEO al unei corporaţii pentru a obţine mai repede un transplant de măduvă. Dacă descrierea ți-a stârnit interesul, nu trebuie să ratezi acest serial. Pune-l pe lista ta de filme online de vizionat primăvara aceasta.

Filme online 2019 - High Seas/Alta Mar/Mările nimănui – serial

Serialul spaniol a primit deja undă verde pentru al doilea sezon. Acţiunea are loc în anii '40, pe un luxos vas de croazieră cu destinaţia Rio de Janeiro. Personajele principale sunt două surori, pasagere ale vasului, iar în jurul lor alte personaje vor avea parte de morţi misterioase, gata să dezvăluie secrete despre trecutul şi identitatea protagonistelor. Nu rata acest serial promițător de pe Netflix.

Citește și:

- Filme online: Sex Education, serialul Netflix care face educație sexuală mai mult decât sistemul de învățământ

- Top documentare Netflix. Cele mai bune documentare Netflix 2018. Merită văzute sau revăzute

- Filme online traduse. Unde vezi filme și seriale subtitrate în limba româna

Sursă foto: youtube.com, forums.soompi.com, news.newsonnetflix.info, whats-on-netflix.com, netflix.com, usa.newonnetflic.info