Căutare Live

FOTO! Hugh Jackman, de nerecunoscut in rolul lui Jean Valjean

Hugh Jackman a fost fotografiat in timp ce se afla pe platourile de filmare de la musicalul "Les Miserables"("Mizerabilii"), actorul, care joaca rolul lui Jean Valjean, fiind de nerecunoscut, scrie Daily Mail.

In timpul pauzelor, daca actorul s-ar fi plimbat pe strazile din Londra, ar fi putut fi considerat un cersetor obisnuit. In "Mizerabilii" Hugh Jackman poarta barba lunga si are hainele ponosite. Jean Valjean este un fost ocnas care fusese condamnat la inchisoare pentru ca a furat o paine, iar dupa ce evadeaza fuge de inspectorul Javert (Russell Crowe), care este obsedat de capturarea sa.

Din distributia musicalului "Les Miserables" mai fac parte actorii Russell Crowe, Helena Bonham Carter, Amanda Seyfried, Anne Hathaway, Sacha Baron Cohen, Eddie Redmayne. Filmarile au inceput in februarie 2012 iar pelicula va fi turnata 3D.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Daily Mail

A murit Tonino Guerra, scenaristul preferat al regizorilor Federico Fellini si Michelangelo Antonioni... Emma Watson a renuntat la facultate in favoarea carierei...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri