George Clooney revine în televiziune, după 20 de ani de pauză, în serialul Catch-22

 

Celebrul actor american George Clooney revine într-o producție de televiziune după 20 de ani în care a preferat să stea departe de lumea serialelor. Producția care îl va avea protagonist este o adaptare a romanului Catch-22, scris de Joseph Heller, și este produs de compania Hulu, având ca subiect cel de-Al Doilea Război Mondial.

Clooney, în vârstă de 57 de ani, a declarat la proiecția în avanpremieră că inițial nu a dorit să ia parte la această adaptare, însă a acceptat să devină producător executiv al serialului dar și regizor al primelor două episoade, pentru că, spune el, este vorba de un roman îndrăgit, iar scenariștii au făcut o treabă foarte bună în transpunerea personajelor.

Pe lângă producător executiv și regizor, Clooney joacă și rolul unui comandant din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, serialul ridiculizând anumite situații din timpul războiului.

George Clooney s-a declarat fericit că se întoarce la televiziune, spunând că nu contează mediul în care activează, chiar dacă ultima sa apariție într-un serial a avut loc acum 20 de ani, în rolul unui medic din serialul ”ER”.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI