Căutare Live

O lectie de viata pentru Oscar

Filmul cu trei nominalizari la premiile Oscar a ajuns in Romania. Un film surprinzator pentru cursa filmelor cu mesaje umanitare si actiune deseori socanta.

O lectie de viata este povestea sensibila a unei fete de numai 16 ani care renunta la viitorul profesional pentru care s-a pregatit mai toata viata, de dragul unui barbat sarmant.

Mesajul se complica pe masura ce parintii care au impins-o la studii sunt cei care o imping acum in bratele barbatului nepotrivit, convingand-o ca o casatorie cu bani este cel mai inalt tel pe care femeia in genere il poate atinge.


Chiar daca actiunea filmului se petrece in anii 60, discutia ramane valabila si pentru secolul nostru, cand deseori minorele isi pierd inocenta pe altarul unor experiente dureroase in compania barbatilor maturi, eventual si cu familie.

Filmul serii la Antena 1, de la 20:30 - "Suprematia lui Bourne", continuarea unui thriller sofisticat!... Sigourney Weaver si Alicia Silverstone, in comedia horror "Vamps"...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri