„Tell me more, tell me more”! Se pregătește un prequel pentru „Grease”! Cum vor fi prezentați Danny Zuko și Sandy Olsson

 

Scenariul unui prequel pentru filmul „Grease” se află în pregătire la studiourile Paramount, cu titlul provizoriu „Summer Loving”, ce va oferi mai multe detalii despre povestea de dragoste dintre Danny Zuko și Sandy Olsson.

Mai exact, noul film „Grease” va prezenta povestea de dragoste dintre Danny Zuko și Sandy Olsson înainte ca aceștia să se întâlnească la Liceul Rydell.

În filmul „Grease” original, Dannye și Sandy sunt surprinși să se reîntâlnească la școală, după ce s-au îndrăgostit unul de altul într-o vacanță de vară.

La 41 de ani de la premiera filmului „Grease”, Paramount Studios ar fi încheiat un acord cu scenaristul John August, cunoscut, între altele, pentru „Big Fish” și „Charlie and the Chocolate Factory”. El va reimagina povestea de dragoste dintre Danny Zuko și Sandy Olsson pentru un nou public.

Filmul „Grease” lansat în anul 1978 îi are în rolurile principale pe John Travolta și pe Olivia Newton. Filmul a devenit musicalul cu cele mai mari încasări din istorie, la nivel mondial, depășind „Sunetul Muzicii/ The Sound of Music”, ce a deținut recordul timp de 13 ani.

După succesul fabulous al filmului „Grease” a fost lansată o continuare a acestuia, „Grease 2”, în anul 1982, cu  Michelle Pheiffer și Maxwell Caulfield. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI