Top 3 filme online de dragoste de la Antena 1

 
+4 click pentru
galerie

Ne-am gândit să vă propunem pentru vara aceasta un top 3 filme de dragoste de care vă veți îndrăgosti și pe care le puteți viziona online pe Antena Play.

1 Fructul oprit

Poți iubi doi oameni deodată?! Povestea serialului este povestea oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Acțiunea ne include pe toți, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea și îndrăzneala de a o recunoaște atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată.

2 Femeie în înfruntarea destinului ("Kadin aka Woman")

Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui și a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia și traiul greu. Viața i se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Sarp Çesmeli(Caner Cindoruk), alături de care cunoaște adevărata fericire. Profund îndrăgostită, Bahar se căsătorește cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinți. Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare.

3 Elif

Serialul fenomen care a fermecat întregul mapamond! Povestea micuței Elif, fata de 6 ani este separată de mama sa și într-un continuu pericol în timp ce se ascunde de tatăl său cel rău. Marele secret al micuței Elif se pare că este originea acesteia. Află prin trec personajele acestui serial din cele peste 250 de episoade difizate până acum.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe