Antena Căutare

Top 3 filme online de dragoste de la Antena 1

Top 3 filme online de dragoste de la Antena 1. Fructul oprit, Femeie in infruntarea destinului, Elif, toate le puteti viziona online pe Antena Play

antenaplay

Ne-am gândit să vă propunem pentru vara aceasta un top 3 filme de dragoste de care vă veți îndrăgosti și pe care le puteți viziona online pe Antena Play.

1 Fructul oprit

Poți iubi doi oameni deodată?! Povestea serialului este povestea oricărui om care a avut de ales în calea dragostei. Acțiunea ne include pe toți, întrucât implică asumarea unor alegeri importante, curajul de a căuta iubirea și îndrăzneala de a o recunoaște atunci când este găsită, lăsând deoparte orice tip de prejudecată.

Top 3 filme online de dragoste de la Antena 1

2 Femeie în înfruntarea destinului ("Kadin aka Woman")

Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui și a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia și traiul greu. Viața i se schimbă în momentul în care îl întâlnește pe Sarp Çesmeli(Caner Cindoruk), alături de care cunoaște adevărata fericire. Profund îndrăgostită, Bahar se căsătorește cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinți. Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare.

Top 3 filme online de dragoste de la Antena 1

3 Elif

Serialul fenomen care a fermecat întregul mapamond! Povestea micuței Elif, fata de 6 ani este separată de mama sa și într-un continuu pericol în timp ce se ascunde de tatăl său cel rău. Marele secret al micuței Elif se pare că este originea acesteia. Află prin trec personajele acestui serial din cele peste 250 de episoade difizate până acum.

Top 3 filme online de dragoste de la Antena 1

Top 4 filme online despre Steve Jobs și Apple... Top 7 filme online de dragoste pe care să le vezi in vacanta de vara 2018...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x