Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Cel mai tare anunț de vânzare a unei mașini: „Dacă aș scrie kilometri reali, atunci aș avea o problemă. Așa că...”

Un cetățean din Cluj Napoca a juns vedetă în mediul online după ce a postat într-un site de profil un anunț de vânzare a propriei mașini

Un cetățean din Cluj Napoca a juns vedetă în mediul online după ce a postat într-un site de profil un anunț de vânzare a propriei mașini.

Tânăr cu imaginație, ardeleanul a ieșit din tipare și s-a decis să nu facă niciun compromis pentru a obține un preț bun pe BMW-ul scos la vânzare. Mai întâi a explicat de ce nu stă în picioare legenda potrivit căreia orice mașină care este rulată mai mult de 200.000 de kilometri nu mai poate fi vândută la un preț decent: „Lăsați miturile cu BMW diesel care se vinde la 130.000 de km. Nu ia nimeni un BMW pe diesel să meargă cu el 130 de mii și să îl vândă la 30% din valoare. O mașină premium (BMW, Mercedes, Audi) e de-abia rodată la 200.000”

Deși în anunț scrie cu litere de-o șchioapă că mașina are doar 125.000 de kilometri efectuați, clujeanul recunoaște că a mințit, dar a făcut-o într-un scop nobil, acela de a-i face pe cei interesați să dea click pe anunțul său: „Dacă aș scrie kilometri reali pe site nu mai dă nimeni click pe anunț. Totuși doresc să vând mașina însa am ales să fac asta în mod onest, protejandu-ma însă și de anunțurile false”

Recomandari