Căutare Live

Un tânăr și-a bătut joc de iubită. I-a pus piper în lenjeria initmă, iar femeia a trecut prin momente cumplite!

Mare e grădina Domnului atunci când vine vorba de farse, iar uneori se întâmplă lucruri nebănuite. O glumă total ieșită din comun i-a făcut un tânăr prietenei sale, dar, din păcate pentru el, urmarea a fost teribilă

Mare e grădina Domnului atunci când vine vorba de farse, iar uneori se întâmplă lucruri nebănuite. O glumă total ieșită din comun i-a făcut un tânăr prietenei sale, dar, din păcate pentru el, urmarea a fost teribilă.

Fire imaginativă, bărbatul a luat decizia să-i presare piper pe lenjeria intimă a partenerei sale înainte ca aceasta să se schimbe și să meargă în oraș cu acesta. Fără să își dea seama de farsa care i-a fost pregătită, tânăra a îmbrăcat lenjeria, iar la câteva minute s-a dezlănțuit nebunia. Mâncărimile și usturimile au înnebunit-o pe victimă, care a fost nevoită să meargă de urgență acasă pentru a-și face duș.

Ce face un bebeluș când se vede pentru prima oară în oglindă! Reacția i-a lăsat mască pe părinți!... Dorel lovește din nou! Râzi cu lacrimi dacă vezi ce „spectacol” fac muncitorii în depozite!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri