Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Anamaria Ferentz a lansat o melodie de Craciun. Ascult-o aici!

Anamaria  Ferentz a revenit in tara pentru a-si petrece sarbatorile alaturi de familie, moment perfect pentru a lansa si o noua melodie. „Kiss me, it’s Christmas” are si un videoclip, in care apar colegii artistei de la scoala de engleza din New York.

Odata ajunsa pe taram american, Anamaria a fost nevoita sa isi perfectioneze cunostintele de limba engleza. Astfel, a mers la cursuri de engleza, iar colegii ei si chiar o profesoara au aparut in noul videoclip al artistei. Anamaria Ferentz a lansat melodia „Kiss me, it’s Christmas”, iar videoclipul a fost filmat in New York.

Cantareata traieste de mai bine de doi ani in Statele Unite, dar cei mai multi prieteni ai sai de peste ocean sunt tot romani. „Luandu-ti lumea in cap si plecand asa departe realizezi, totusi ,ca ai multi prieteni si amintiri frumoase”, spune Anamaria.

A venit la timp in tara, caci astazi isi sarbatoreste ziua de nastere. Vedeta va petrece alaturi de prieteni intr-un club si le-a cerut tutror invitatilor sa nu ii aduca niciun cadou. Cu totii vor face donatii pentru un copil bolnav.

Recomandari