Căutare Live

Bob Sinclair va inaugura un night club din Cannes

Clubul Baoli isi va redeschide portile prima data dupa 11 ani pe 22 aprilie, si pentru a sarbatori evenimentul a organizat o petrecere la care va participa si celebrul DJ.

Proprietarii sustin ca desi lucrarile de renovare au durat destul de mult, fiecare minut din lunga perioada de asteptare a meritat: „Am investit aproape un milion de euro pentru a reface complet interiorul intr-un stil modern, dar, in acelasi timp, am pastrat nobletea si rafinamentul prin care clubul si-a castigat notorietatea in deceniile trecute".

Si pentru ca schimbarile sa nu treaca neobservate, pana si intrarea in club a fost regandita, iar noaptea, jocurile de lumini si reflexia lor in apa vor crea cadrul ideal pentru distractie.

Petrecerea de (re)inaugurare a stabilimentul se va desfasura in data de 22 aprilie, iar muzica va fi asigurata de Bob Sinclair.

Sursa: nicematin

foto: djtunes

Julio Iglesias: Din poarta lui Real Madrid la Cerbul de Aur!... Ianna a schimbat stilul...
Parteneri
Obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani. Cum să-ți păstrezi echilibrul în viață
Procesul de îmbătrânire poate fi unul extrem de frumos. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai avut parte de o viață echilibrată și activă. Cu toate acestea, anumite probleme de sănătate pot pune în dificultate calitatea vieții. Vestea bună este că multe din aceste obstacole se pot evita cu ajutorul unor obiceiuri la care e indicat să renunți după vârsta de 60 de ani.
Catine.ro
Ultimele știri