Căutare Live

Cea mai căutată melodie pe Shazam. Ce cântec ocupă prima poziție

Shazam, una dintre cele mai des utilizate aplicații pentru identificarea melodiilor, a făcut o  listă cu cele mai căutate 100 de piese, de la lansarea aplicației și până în prezent.

Cea mai căutată melodie pe Shazam. Ce cântec ocupă prima poziție

profimedia

Cea mai folosită aplicație pentru recunoașterea melodiilor a votat pe primul loc în topul celor mai căutate piese melodia „Dance Monkey” cântată de Tones & I. Faimoasa aplicație se poate lăuda cu peste 200 milioane de utilizatori.

Shazam Entertainment Limited, companie fondată de Chris Barton, Philip Inghelbrecht, Avery Wang şi Dhiraj Mukherjee, a lansat aplicația de indentificare a creațiilor muzicale în 2002. În 2017, aceasta a fost achiziționată de Apple pentru 400 milioane de dolari.

În prezent, celebra aplicație este disponibilă pentru sistemele watchOS, iOS, macOS și Android. Ceea ce puțini știu este că utilizatorii aplicației pot interacționa între ei prin intermediul acesteia. Iată ce melodii se află în Top 10 cele mai căutate melodii pe Shazam.

Cele mai căutate melodii pe Shazam

  1. Tones & I - „Dance Monkey”
  2. Robin Schulz, Lilly Wood & the Prick - „Prayer in C”
  3. Passenger - „Let Her Go”
  4. Avicii - „Wake Me Up”
  5. Major Lazer - „Lean on”
  6. Ed Sheeran - „Thinking Out Loud”
  7. Sia - „Cheap Thrills”
  8. Gotye - „Somebody That I Used to Know”
  9. Kungs, Cookin’ on 3 Burners - „This Girl”
  10. Hozier - „Take Me to Church”.
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri