Cele mai tari concerte din 2017 organizate în România. De la Depeche Mode, la Snoop Dogg. Când sunt programate?

 

2017 este anul revenirilor pe scenele româneşti. Vorbim de artişti internaţionali care, îndrăgostiţi de România, vin să ne cânte din nou. Depeche Mode este cel mai mare nume care susţine un concert anul acesta în ţara noastră.

Cele mai fredonate hituri ale trupei se vor auzi din nou pe o scenă din România. Pe 23 iulie, la Cluj Napoca, britanicii vor susţine cel de-al treilea concert în ţara noastră. Show-ul va promova cel mai nou album al formaţiei, Spirit, care va fi lansat în primăvară, iar biletele costă între 131 şi 487 de lei.

Tot pentru a-şi promova noul album se întorc la noi şi rockerii de la Deep Purple. "Infinite" va fi lansat în aprilie, iar britanicii ni-l vor prezenta live pe 13 mai, la Romexpo. Biletele încep de la 130 de lei.

Un alt nume de legendă care se întoarce în România în 2017 este Andrea Bocelli. Pe 22 iunie, îndrăgitul tenor va concerta în Piața Constituției din București, iar pe 25 iunie va susține primul spectacol la Cluj-Napoca. Un bilet costă între 250 şi 950 de lei.

La opt ani de la primul său spectacol în România, Gianna Naninni vine să ne cânte din nou. Pe lângă cele mai cunoscute melodii lansate de-a lungul carierei, italianca le va povesti românilor şi cum e să fii mamă. Gianna a născut o fetiţă la 54 de ani. Evenimentul este programat pe 27 aprilie la Sala Palatului. Aceeaşi scenă îl va primi, pe 8 martie, şi pe Richard Clayderman.

The Prince of Romance, așa cum este cunoscut pianistul de origine franceză, este foarte atașat de țara noastră, aşa că de Ziua Femeii le va oferi româncelor un dar deosebit. Iar asta vor face şi cei de la Pink Martini, pe 20 aprilie. Şi tot la Sala Palatului.

Anul acesta şi trupa Evanesence se întoarce în România. După o pauză determinată de nașterea primului copil al solistei Amy Lee, Evanescence a revenit pe scenă, iar din octombrie formația este plecată în turneu. La Bucureşti vor ajunge pe 29 iunie, la Arenele Romane. Biletele costă între bilete 140 şi 300 de lei.

Finlandezii de la Apocalyptica vor concerta pe 6 aprilie la Sala Palatului, cu celebrele reinterpretri ale hiturilor celei mai mari trupe de rock din lume, Metallica. Biletele încep de la 89 de lei.

Deşi nu a fost confirmat încă, şi Snoop Dogg ar putea veni în România anul acesta. Impresarii lui au inspectat deja comuna Bogata din judeţul Mureş în vederea unui concert. Acolo unde rapperul american şi-a dat check in din greşeală. În realitate, Snoop Dogg era la Bogota, în Columbia.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe