Căutare Live

E nebunie în toată lumea! Celebrul PSY și-a lansat două piese într-o zi. Fanii, în cor: „Sunt mai tari ca Gangnam Style”

Cântărețul sud-coreean Psy, autor al hitului internațional 'Gangnam Style', și-a prezentat miercuri la Seul noul său album, intitulat '4X2=8', și două single-uri incluse pe acesta, 'I luv it' și 'New face'

Cântărețul sud-coreean Psy, autor al hitului internațional 'Gangnam Style', și-a prezentat miercuri la Seul noul său album, intitulat '4X2=8', și două single-uri incluse pe acesta, 'I luv it' și 'New face'.

Videoclipurile celor două piese au fost postate miercuri pe internet și beneficiază de participarea cunoscutului actor Lee Byung-hun (apărut recent în noul remake hollywoodian 'Cei șapte magnifici') și a cântăreței Son Naeun din trupa de muzică K-pop sud-coreeană Apink.

„Cireșica”, mereu surprinzătoare! Nicole Cherry lansează piesa şi videoclipul "Soy Como Soy" cu Joey Montana, venit din Panama!

Ambele videoclipuri au același stil histrionic și umoristic care l-au propulsat la faimă pe Psy și conțin aceleași ritmuri antrenante și moderne pe placul marelui public.

'4X2=8', cuprinde 10 piese și este primul album de studio al artistului din 2015. Psy a colaborat pentru acest album cu producătorul Yoo Geon-hyung, omul care se află în spatele majorității succeselor sale.

Rapperul sud-coreean pe numele său real, Park Jae-sang, este considerat un adevărat idol în țara lui pentru a fi triumfat pe scena internațional și a fi reușit ca 'Gangnam Style' să fie până în prezent cel mai vizionat videoclip pe Youtube, cu peste 2,8 miliarde de accesări.

În anii '90, rupeai discotecile pe muzica lui! DJ-ul Robert Miles, autorul hitului "Children", a murit. Artistul ar fi suferit de o boală despre care nu știa

De atunci, Psy a lansat și alte videoclipuri precum 'Gentleman' sau 'Hangover', împreună cu rapperul american Snoop Dogg, care au avut însă un succes moderat comparativ cu mega-hitul 'Gangnam Style'.

În anii '90, rupeai discotecile pe muzica lui! DJ-ul Robert Miles, autorul hitului "Children", a murit. Artist... Aşteptarea a luat sfârşit! Carla's Dreams au scos clip nou pentru piesa "Până La Sânge". Tu l-ai văzut?...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri