Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00Film: Parker

Jon Bon Jovi, consilierul lui Barack Obama

Barack Obama l-a numit, ieri, pe rockerul Jon Bon Jovi membru al unui consiliu pentru solutii comunitare, menit sa mobilizeze societatea civila pentru indeplinirea obiectivelor presedintiei americane.Jon Bon Jovi, in varsta de 48 de ani, este solistul trupei Bon Jovi, care a vandut peste 100 de milioane de albume din 1983. El este, de asemenea, implicat in activitati umanitare, fundatia sa fiind axata pe constructia de case pentru oamenii strazii.

Bon Jovi a fost desemnata trupa cu cele mai mari incasari din concerte in anul 2010, intr-un top anual intocmit de revista Billboard. Reusita din acest an, coroborata cu performanta similara din 2008, demonstreaza faptul ca celebra trupa americana a ajuns la un nivel de varf in ceea ce priveste profitabilitatea concertelor sale, la 26 de ani dupa ce si-a lansat albumul de debut.

Potrivit Billboard Boxscore, Bon Jovi a ocupat prima pozitie in clasamentul "Top 25 Tours", gratie celor 69 de concerte sustinute in cadrul turneului mondial "The Circle Tour", in perioada 20 noiembrie 2009 - 28 noiembrie 2010, care au generat incasari de 146,5 milioane de dolari si care au fost urmarite de peste 1,5 milioane de spectatori.

Trupa americana Bon Jovi va concerta la Bucuresti pe 10 iulie 2011, show-ul urmand sa aiba loc in Piata Constitutiei.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Hepta

Recomandari