Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Justin Bieber va lansa în februarie al cincilea album de studio

Cântăreţul canadian Justin Bieber a anunţat că cel de-al cincilea album al său, „Changes”, va fi lansat pe 14 februarie.

Bieber, care a vorbit recent despre boala Lyme de care suferă, a lansat luni single-ul „Get Me”, un duet cu Kehlani.

„Changes”, care va cuprinde şi piesa „Yummy” lansată la începutul anului, va fi primul album de studio al lui de la „Purpose”, apărut în 2015.

Cântăreţul în vârstă de 25 de ani va începe, în vara acestui an, şi un turneul de promovare a discului.

Justin Bieber a luat o pauză de la muzică în 2017, după ce a anulat ultimele 14 concerte din turneul mondial „Purpose”. Anul trecut, el a fost invitat de Ed Sheeran pentru a cânta împreună single-ul „I Don't Care”, a lansat un remix al piesei „Bad Guy” a cântăreţei Billie Eilish şi a apărut alături de Ariana Grande la Coachella, în luna aprilie.

Cântăreţul canadian, care se descrie drept „cea mai nesuferită persoană din lume”, a vorbit recent şi despre eforturile lui de a înfrânge depresia şi despre consumul de droguri.

Bieber a devenit cunoscut în adolescenţă, când s-a remarcat prin reinterpretări ale unor piese celebre. Primul lui EP, „My World”, a fost lansat în 2010. Muzica lui a fost, până acum, accesată audio online de peste 50 de miliarde de ori.

Sursa : news.ro

Recomandari