Căutare Live

Lady Gaga, interzisa de guvernul libanez

„Born This Way”, ce mai recent album al excentricei Lady Gaga, a fost interzis in Liban, pe motiv de „prost gust” si insulte aduse crestinismului. Guvernul libanez a decis ca melodiile incluse pe „Born This Way” nu sunt potrivite pentru a fi distribuite, decizia de a opri intregul album urmand celei de a interzice piesa „Judas”.

Potrivit Metro UK, preluat de Huffington Post, melodia „Born This Way" a fost interzisa la radio si in Malaezia. „Vreau sa le spun tinerilor din Malaezia care vor sa auda cantecul la radio ca este de datoria lor ca oameni tineri sa isi faca vocile auzite", a reactionat prompt Gaga.

Asteptam acum sa vedem daca Gaga va avea vreo reactie in privinta interzicerii intregului sau album in Liban, care totusi a apucat sa fie cumparat de pe Amazon de un blogger libanez.

Cantareata si-a spus recent parerea despre impactul pe care il are religia asupra guvernului. „Influenta religiei institutionalizate asupra guvernului este una foarte mare. Asa ca religia afecteaza valorile sociale iar asta, ca revers, afecteaza stima de sine, bataia de joc intre adolescenti, sinuciderile in randul adolescentilor si toate acestea", a declarat Gaga pentru The Guardian.


Citeste si Jurnalul

FOTO: Hepta

VIDEO! Razvan si Dani au descoperit-o la Iasi pe Whitney Houston... Lauryn Hill, insarcinata pentru a sasea oara...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri