Live acumMireasa
Prime Time 20:00iUmor

Dua Lipa de România, reprezentanta noastră la Eurovision 2020. Roxen a dezvăluit cum va fi aleasă și piesa pe care o va interpreta la Rotterdam

Roxen, sau Dua Lipa de România, a fost aleasă ca reprezentată a României la ediția din 2020 a concursului Eurovision, ce va avea loc la Rotterdam.

Roxen sau Dua Lipa de România, așa cum o știu fanii, a venit în platoul Observator să ne vorbesca despre cariera ei. Artista vine din Cluj și cântă de la vârsta de șapte ani.

A început să cânte la vârsta de 7 ani când doar visa să aibă piese cu milioane de vizualizări. Şi pentru că. norocul face echipă bună cu talentul, încă de la prima piesă lansată - care a fost o colaborare, Roxen a cucerit YouTube-ul şi paginile de social media.

În doar câteva săptămâni de la lansare, „You don't love me” a fost inclusă în playlisturile celor mai mari radiouri din Turcia, Bulgaria, Lituania şi alte 5 ţări, printre care şi România. După aşa un debut, a urmat un single: „Ce-ţi cântă dragostea”.

Aici Roxen a lăsat un strop din iubirea ei pentru muzică în versuri şi în linia melodică, iar piesa a strâns aproape 9 milioane de vizualizări pe YouTube.

Ea a fost aleasă reprezentanta României la Eurovision 2020, a anunţat televiziunea publică.

TVR a anunțat că România va participa în luna mai la concursul internaţional Eurovision cu o piesă interpretată de Roxen, cântăreaţă apreciată pentru timbrul vocal special şi prezenţa scenică.

„În copilărie, am participat la diverse concursuri şi festivaluri, însă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel şi visam să cânt pe scene mari şi să mă adresez publicului. Acum, sunt emoţionată şi provocată în acelaşi timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort. Dar asta îmi place, mereu m-am simţit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viaţa mea. Mă bucur şi sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia şi atenţia îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine”, a transmis cântăreaţa.

Pe 21 februarie, televiziunea publică va anunţa cele 5 piese care vor intra în finala din 1 martie, când vor fi prezentate odată cu show-ul dedicat fiecăreia.

Eurovision Song Contest 2020 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 12 şi 14 mai şi finala pe 16 mai.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro