Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Vezi, in premiera, videoclipul melodiei "Dan Spataru!" interpretata de Boier Bibescu si Don Baxter -

Boier Bibescu si Don Baxter si-au prezentat, la Neatza cu Razvan si Dani, rezultatul primei colaborari dintre ei, melodia „Dan Spataru”.

Don Baxter si Smiley au devenit nasi. Nu au cununat pe nimeni, ci au desemnat numele de scena al unui artist roman contemporan: Boier Bibescu. Prima varianta a fost aceea de Boier Moflea, dar Don Baxter a upgradat denumirea si asa s-a ajuns la actualul pseudonim. Dezvaluirea a fost facuta in cadrul matinalului Antenei 1, intr-un dialog purtat de finul si unul din nasi, cu Dani Otil.

Boier Bibescu nu este o prezenta noua in audiovizualul romanesc, el lucrand in trecut pentru Puya si Alex Velea. De asemenea, tot el este autorul celebrului remix „Nu stiu", in care afirmatiile celor doi telecomandati parodiati de Mihai Bendeac la emisiunea „In puii mei" sunt puse pe o melodie ce accentueaza drama, dar si ignoranta in care traiesc cele doua personaje.

Vezi aici dialogul dintre Boier Bibescu, Don Baxter si Dani Otil!

La Neatza, cei doi au prezentat, in premiera, videoclipul melodiei „Dan Spataru", care poate fi vizualizat pe site-ul emisiunii.

Recomandari