Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Bombă în lumea muzicii! Whitney Houston va fi „readusă la viață” prin intermediul unei holograme și a unui album postum, cu melodii nemaiauzite

Whitney Houston va fi „readusă la viață” prin intermediul unei holograme, precum și a unui album postum cu melodii ce nu au mai fost lansate.

Whitney Houston va fi „readusă la viață” prin intermediul unei holograme, precum și a unui album postum cu melodii ce nu au mai fost lansate.

Casa de discuri Primary Wave Music Publishing a anunţat luni încheierea unui acord cu moştenitorii cântăreţei Whitney Houston, în baza căruia a achiziţionat 50% din patrimoniul artistei inclusiv drepturile asupra muzicii, filmelor şi a produselor derivate.

Whitney Houston a murit în 2012, la 48 de ani, după ce a pierdut lupta cu dependenţa de droguri.

„Datorită prestigiului mondial pe care îl are Primary Wave şi numeroaselor sale contacte, acest partenariat va purta talentul artistic şi integritatea moştenirii lui Whitney spre stratosferă", a declarat Pat Houston, sora vitregă şi executoarea testamentară a cântăreţei, citată într-un comunicat.

„După moartea lui Whitney a existat mult negativism în jurul numelui său; nici nu se mai vorbea despre muzica sa", a declarat ea ziarului New York Times.

Pat Houston a explicat cotidianului că organizarea unui turneu cu holograma lui Whitney Houston reprezintă prioritatea acestui partenariat, ce ar putea fi urmat de acorduri privind produsele derivate, inclusiv un spectacol pe Broadway.

„Whitney Houston este o artistă unică, a cărei voce extraordinară îi însoţeşte pe oameni în viaţa lor cotidiană şi azi", a declarat Lawrence Mestel, patronul companiei Primary Wave, care are în portofoliu staruri precum Bob Marley, Smokey Robinson şi Def Leppard.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro