Program supermarketuri Paște 2020. Magazinele Auchan se închid în prima şi a doua zi de Paşte

Hipermarketurile şi supermarketurile Auchan se vor închide în prima şi a doua zi de Paşte, a anunţat luni retailerul, care precizează că magazinele fizice din toată ţara, cât şi cel online, sunt deja aprovizionate cu tot ceea ce este necesar pentru sărbători.

"Hipermarketurile şi supermarketurile Auchan, precum şi magazinele de proximitate MyAuchan independente vor avea în acest an un program special de Paşte diferit faţă de anii trecuţi. Astfel, având în vedere multiplele eforturi depuse de angajaţi în acestă perioadă pentru a asigura buna aprovizionare a magazinelor, umplerea rafturilor, tratarea fluxurilor crescute, întărirea condiţiilor de igienă şi siguranţă sanitară etc., compania a decis că nu doar în prima zi, ci şi în a doua zi de Paşte, magazinele Auchan să fie închise în toată ţara, oferind astfel întregului personal din magazine posibilitatea de a petrece mai mult timp cu familia şi de a se odihni", a anunţat compania.

Citește și:

"Putem merge să cumpărăm miel de Paște?" Fără comercianți pe marginea drumului, răspunde Poliția Română. Care sunt condițiile impuse

Program Paște 2020. Program Auchan în Săptămâna Mare

Astfel, până vineri, 17 aprilie 2020, magazinele şi hipermarketurile Auchan îşi continuă activitatea conform programului de funcţionare actual, respectiv 8.00-21.00, cu excepţia magazinelor Auchan Cotroceni, deschis zilnic între orele 8.00-20.00, şi Auchan Obor, deschis de luni până sâmbătă de la ora 8:00 până la 21:00 şi duminică, de la 8.00 la 18.00.

Sâmbătă, 18 aprilie, magazinele Auchan din toată ţara vor fi deschise între orele 8:00 şi 18:00, iar pe 19 şi 20 aprilie, în prima şi a doua zi de Paşte, acestea vor fi închise. Începând de marţi, 21 aprilie, magazinele vor reveni la programul normal actual.

"În ceea ce priveşte cumpărăturile pentru sărbătorile pascale, atât magazinele fizice din toată ţara, cât şi cel online, sunt deja aprovizionate cu tot ceea ce este necesar pentru această perioadă – de la alimente de bază, carne de miel, legume, verdeţuri, ouă, lactate, cât şi produse din ciocolată, cozonaci şi coşuri tematice ce pot fi oferite cadou", precizează compania.

Citește și:

Restricții coronavirus. „Pot merge la părinți să le duc mâncare pentru masa de Paște?” Ce răspunde Poliția Română și ce se trece în declarație

Mai mult, până pe 18 aprilie sute de produse din oferta de Paşte, printre care sortimente de ciocolată, panettone, cozonac şi coşuri cadou beneficiază de reduceri de până la 30%.

"Reamintim că Auchan a pus în aplicare un plan extins de protecţie în magazinele sale: instalarea geamurilor de protecţie din plexiglas la casele de marcat din toate magazinele; igienizarea sistematică a cărucioarelor, coşurilor de cumpărături, caselor, benzilor de produse, POS-urilor, precum şi a vitrinelor şi frigiderelor; igienizarea şi dezinfectarea, cu regularitate, a intrărilor şi scărilor rulante; plasarea dispozitivelor automate de dozare gel dezinfectant la intrări, precum şi în diverse puncte din interiorul magazinelor; verificarea periodică a sistemelor de ventilaţie din magazine; eliminarea testerelor de produse şi anularea degustărilor şi evenimentelor din magazine; monitorizarea zilnică a stării de sănătate a angajaţilor prin măsurarea temperaturii prin termo-scanare în momentul venirii la serviciu şi este în coordonare permanentă cu autorităţile pentru implementarea măsurilor suplimentare de siguranţă sanitară", mai arată compania.

Ţinând cont de măsurile de prevenţie şi siguranţă aflate în vigoare, compania recomandă clienţilor să îşi procure din timp produsele necesare pentru Paşte.

Citește și
Dana Roba, schimbată total de când a renunțat la luminile reflectoarelor. S-a căsătorit și are doi copii
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Omar Arnaout și logodnica lui, imagine romantică. Miruna este o tânără foarte frumoasă
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
colaj de imagini cu ionut cercel si petrica cercel
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Mai multe articole


Sursa : news.ro

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri