Concurentul "Top Chef" se ghidează după acest motto în arta gătitului.
Pasionat de gătit încă din copilărie, de la vârsta de 15 ani, Alexandru și-a găsit inspirația în bucătărie prin dragostea insuflată de mama sa. Ediția "Top Chef", în care a trebuit să prepare sarmale, i-a amintit de lecțiile de gătit, pe care le-a primit de la primul său profesor - mama.
"Uneori am renunțat la viața personală în favoarea bucătăriei. Am lucrat câțiva ani la rând în Austria, am făcut un stagiu de practică în Berlin. În tot acel timp am fost singur, am lucrat foarte mult, astfel încât viața personală a fost pe locul doi."
Alex Iacob este unic în felul său. El se numără printre singurii doi români care au absolvit "Universitatea Basque Culinary Center" din Spania. De asemenea, s-a remarcat și în cadrul concursului "Top Chef", atunci când a preparat un "mousse de mămăligă", cu care a impresionat juriul.
În prezent, el lucrează ca chef la restaurantul “La Cupola” din Iași, iar în timpul liber, dacă tot a venit sezonul rece, probabil va profita la maximum de zăpadă, pentru a practica sportul său preferat, snowboarding-ul.
Cele mai sexy mămici de la Neatza au fost răsfățate de Nicolai Tand... RECORD! Rețeta pentru... cel mai mare hot-dog din lume...