Antena Căutare

Mirela Vaida,a izbucnit în plâns, ÎN DIRECT: „E pentru prima oară în 15 ani când face asta”

Îndrăgita vedetă Antena 1, Mirela Vaida, pe care telespectatorii o văd în direct, fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, își sărbătorește, astăzi, ziua de naștere. Mirela a avut parte de o surpriză uriașă din partea mamei sale, care pentru prima dată, a acceptat să vorbească live într-o emisiune de televiziune.

”Nu mă așteptam să am parte de o astfel de surpriză, chiar îmi rugasem colegii să nu facă nimic special în emisiune, pentru că aici este vorba despre poveștile altor oameni, nu despre mine. Este pentru prima dată în 15 ani, de când lucrez în televizune, când mama mea acceptă să apară, să vorbească în direct. Îți mulțumesc și să mă ierți dacă am greșit vreodată”, a declarat Mirela Vaida, extrem de emoționată, cu lacrimi în ochi.

Mirela Vaida,a izbucnit în plâns, ÎN DIRECT: „E pentru prima oară în 15 ani când face asta”

”La mulți ani, Mirela. Să te bucuri de toate lucrurile care te înconjoară! Să fii femeia, mama, omul care să primească tot ceea merită și care să dea tot ce poate pentru familia ei”, a fost mesajul mamei Mirelei.

Înainte de a ajunge în platoul ”Totul pentru dragoste”, Mirela a avut deja o zi plină, cu multe urări, multe mesaje și la fel de multe flori.

”Mă simt foarte răsfățată, cu adevărat specială. Am primit mesaje peste tot, din toate părțile, pe Facebook, prin sms, pe platou. Am primit și multe, multe flori. Iar, aici, la emisiune, mă delectez cu poveștile frumoase de dragoste ale oamenilor inivitați. Le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la mine și mi-au trimis mesaje. E foarte important să știi că oamenii te apreciază și apreciază ceea ce fac”, spune Mirela Vaida.

Mirela Vaida,a izbucnit în plâns, ÎN DIRECT: „E pentru prima oară în 15 ani când face asta”

Și pentru că este o zi specială, emisiunea ”Totul pentru dragoste” a avut o ediție specială, cu frumoase și inedite povești de iubire ale unor femei care au făcut din dragostea și grija pentru familia lor o adevărată carieră.

Narcisa Stănescu, fostă concurentă „X Factor”, a făcut senzație cu vocea sa la emisiunea „Totul pentru dragoste”... Mirela Vaida și-a pierdut glasul și a izbucnit în lacrimi, chiar în timpul emisiunii! „Dacă vreodată v-am greșit, vă rog...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x