Antena Căutare

Mamă, soție și femeie de succes! Ela Crăciun, despre provocări, probleme și o ,,dragoste care pătrunde tot corpul”: ,,Eu l-am cerut pe el în căsătorie"

Ela Crăciun, realizatorul emisiunii ,,Numai de bine” de la Antena 3, blogger, soție și mamă a doi copii, Alex, de 12 ani și Alessia, 6 ani, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu soțul ei. Invitată în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, povestește că, între ea și actualul soț, ,,nu a fost dragoste la prima vedere”.

Ela Crăciun, realizatorul emisiunii ,,Numai de bine” de la Antena 3, blogger, soție și mamă a doi copii, Alex, de 12 ani și Alessia, 6 ani, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu soțul ei. Invitată în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, povestește că, între ea și actualul soț, ,,nu a fost dragoste la prima vedere”.

Ela l-a cunoscut pe soțul ei în urmă cu aproape 13 ani. Ela si Alexandru împărțeau același birou, ea conducea o editură, iar el un business în transporturi. Atunci s-a legat o frumoasă prietenie. Era o chimie între ei, dar cam atât până în acel moment. Pe atunci amândoi erau implicați într-o relație. Jumătate de an mai târziu, s-au reîntalnit la un targ de carte, la care Alex i-a cerut un pupic, pentru că a venit și i-a ținut de urât. Nu l-a primit decât câteva zile mai târziu. De atunci au rămas împreună și Ela spune că îl iubește și acum ca la început. Ea a fost cea care l-a cerut în căsătorie.

Ela mărturisește că venirea Alessiei pe lume a fost o provocare pentru cuplu mai mare decât ei doi se așteptau. Când copiii erau deja mari, cei doi soți s-au trezit într-un blocaj, se simțeau ca doi străini.

Ela Crăciun dezvăluie cum și-a salvat căsnicia după apariția copiilor, la ”Totul pentru dragoste!”... Ela Crăciun face mărturisiri emoționante: ,,A fost o perioadă când mă simțeam singură". Cum a depășit momentele de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x