Antena Căutare

Totul pentru dragoste! Roxana Iliescu, poveste de viață impresionantă: Are trei copii cu trei tați diferiți, dar nu a renunțat la a crede în iubire

Roxana Iliescu a avut numeroase relații, dar acestea nu au avut un final fericit. Femeia are 3 copii, dar toți cei trei au tați diferiți, provenind din relații diferite.

Roxana Iliescu a avut numeroase relații, dar acestea nu au avut un final fericit. Femeia are 3 copii, dar toți cei trei au tați diferiți, provenind din relații diferite.

Roxana a trecut prin mai multe relații eșuate, din care a avut mult de suferit. Despre prima ei dragoste spune că a început ca în povești. El era italian, a fost dragoste la prima vedere, era proaspăt divorțat, avea un copil cu probleme, ea era ziaristă. A mers în Italia și spune că acolo din femeia puternică ce era devenise o întreținută. El nu mai era la fel de tandru ca la început. S-au despărțit, deși Roxana spune că încă se iubeau.

A urmat apoi o altă relație, tot cu un italian. Din păcate, acesta avea probleme cu alcoolul și depresia. Deși era însărcinată și era în depresie, refuza să accepte asta și nu mergea la un terapeut. Relația cu el a durat încă 4 ani, iar apoi s-au despărțit.

Pe actualul ei soț, Roxana l-a cunoscut în urmă cu 20 de ani, acasă la Adrian Enache. El era căsătorit, în prag de divorț. Se întâlneau des, glumeau, erau prieteni apropiați. Acum 6 ani ea trecea printr-o perioadã mai grea, iar el a ajutat-o să treacă peste.

S-au căsătorit în 2014 și au o fetiță împreună, pe Suria, în vârstă de aproape 3 ani. Paul mai are din cealaltă căsătorie o fiică de 20 de ani. Şi Roxana mai are din căsnicia anterioară două fetițe: Teresa, de 14 ani și Ana Vanesa, de 10 ani.

Eleonora, povestea unei supraviețuitoare. A rămas fără un sân și a suportat abuzuri domestice și jigniri din partea soțu... Totul pentru dragoste! Mihaela și Cătălin Fundament, un cuplu din familii de muzicieni: "A fost dragoste la prima v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x