Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cele mai frumoase femei din lume, „tinere veșnic”, au lansat un nou trend pe Internet: tenul de sticlă!

Spre deosebire de "tenul de porţelan", cel de sticlă nu trebuie să fie mat, ci cât mai lucios. Să pară că reflectă lumina, spun vloggeriţele care au învăţat deja cum să-l obţină. Şi nu e foarte complicat. Însă durează destul de mult, aşa că nu puteţi pleca de acasă cu un ten de sticlă, în fiecare dimineaţă.

Spre deosebire de "tenul de porţelan", cel de sticlă nu trebuie să fie mat, ci cât mai lucios. Să pară că reflectă lumina, spun vloggeriţele care au învăţat deja cum să-l obţină. Şi nu e foarte complicat.

Însă durează destul de mult, aşa că nu puteţi pleca de acasă cu un ten de sticlă, în fiecare dimineaţă.

Tenul de sticlă pare a fi creat cu ajutorul filtrelor speciale de pe Instagram sau Snapchat. În realitată însă, femeile nu recurg la un program de editare ca să aibă tenul perfect. Le trebuie doar puţină răbdare şi câteva produse. Iar sud-coreencele se pricep cel mai bine la asta, pentru că moda "tenului de sticlă" de la ele a pornit.

Hidratarea ei este obligatorie. La fel şi vitaminizarea. În timp ce unele sud-coreence nu recomandă fondul de ten, altele le încurajează pe femei să folosescă cu încredere acest produs. Dar nu înainte de exfoliere şi aplicarea unui ser special.

Pentru "tenul de sticlă" trebuie să folosim un produs care dă strălucire.

Iar rezultatul este, de fiecare dată, uimitor. Multe femei sunt convinse, însă, că vloggeriţele de beauty din Extremul Orient şi care promovează această nouă tehnică de înfrumuseţare trec foarte des pe la medicul estetician. De altfel, Coreea de Sud este faimoasă pentru numărul mare de operaţii estetice pe care şi le fac oamenii, din dorinţa de a arăta perfect şi a părea veşnic tineri.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro