Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Acces Direct, Mireasa pentru fiul meu si Observator 16 constant pe primul loc

Acces Direct, Mireasa pentru fiul meu si Observator 16 s-au clasat si ieri pe primul loc in preferintele telespectatorilor din mediul urban.Chiar inainte de lansarea show-ului Prodanca si Reghe. Aventura americana, Ana Maria Prodan a fost invitata Simonei la Acces Direct spre deliciul telespectatorilor care au ales Antena 1 in detrimentul celorlalte posturi de televiziune. In minutul de aur, 18.45 emisiunea Acces Direct a fost urmarita de aproape 800.000 de telespectatori din mediul urban, un numar de doua ori mai mare decat al acelora care la aceeasi ora urmareau programul oferit de Pro Tv.

Antena 1 a fost si ieri in fruntea posturilor de televiziune din Romania. Emisiunea moderata de Simona Gherghe a surclasat concurenta inregistrand un rating mediu de 4.6 puncte si o cota de piata de 15.7% la nivel urban. Invitata Simonei Gherghe a fost ieri Anamaria Prodan, protagonista unor imagini care ar fi putut-o face vinovata de adulter. Sexyimpresara a povestit insa despre ce a fost vorba si a vorbit despre viata ei de familie pe care telespectatorii o vor putea cunoaste mai bine de joi, 12 iulie, urmarind reality show-ul al carei protagoniste va fi la Antena 1.

Pe primul loc in clasamentul audientelor inregistrate in randul publicului din mediul urban s-a impus ieri si Observatorul orei 16.00 prezentat de Oana Frigescu, dar si realityshow-ul matrimonial Mireasa pentru fiul meu. Editia de dupa amiaza a emisiunii gazduite de Mirela Boureanu Vaida a inregistrat o audienta medie la nivel urban de 3.2 puncte si o cota de piata 13.8%. Locul al doilea in intervalul 14.00- 16.00 i-a revenit ieri unei alte televiziuni din trustul Intact, Antena 3, pentru ca Pro Tv, principalul competitor al Antenei 1 sa ocupa abia pozitia a treia in clasament, cu 1.9% rating si 8% cota de piata.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Recomandari