Căutare Live

Antena 3 a fost in 3 iulie cea mai urmarita televiziune din Romania

Romanii au ales sa se informeze de la Antena 3 in ziua in care Crin Antonescu a fost ales noul presedinte al Senatului in locul lui Vasile Blaga, iar Roberta Anastase a fost inlocuita ca Presedinte al Camerei Deputatilor de Valeriu Zgonea.

Conform Kantar Media, Antena 3 a fost cel mai urmarit post TV din Romania ieri, inregistrand pe intreaga zi o medie de 12.2% cota de piata in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, si fiind urmata in clasament de Pro TV si Antena 1.

In cel mai disputat interval orar, 19-24, Antena 3 a obtinut o medie de rating de 4.9 procente si 13.1% cota de piata, situandu-se, din nou, pe locul intai in clasament. Postul de nisa a depasit astfel nu numai televiziunile informative, dar si puternicele canale generaliste.

Minutul de aur a fost atins la ora 21:15, cand nu mai putin de 837.000 de romani urmareau editia speciala a emisiunii realizate de Mihai Gadea, impunand Antena 3 ca lider de piata cu 23.6% market share.

Tot marti seara, in partea a doua a emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, Antena 3 a sarbatorit 7 ani de existenta sub sloganul “Rezistenta face diferenta”. In platou au fost invitati Mircea Badea, Dana Grecu, Radu Tudor, Alessandra Stoicescu, Razvan Dumitrescu, Carmen Avram, Adrian Ursu si Victor Ciutacu care au urmarit momente din istoria Antenei 3 si interviuri cu cei mai vechi jurnalisti ai postului, iar Mihai Gadea a multumit intregii echipe si telespectatorilor pentru ca sunt alaturi de Antena 3 in fiecare zi.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

Razvan si Dani au un nou coleg! Desi l-au "uitat" acasa, reporterul Bulinel Bibanu’ a ajuns primul la mare!... Programele Antenei 1, din nou prima optiune a romanilor!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri