Antena Căutare

Bunica şi Bunelu’ ce au inspirat melodia “Bunica bate toba” vin marţi la “iUmor”

Premiul pus în joc la emisiunea „iUmor”, de la Antena 1, de 20 000 de euro, i-a tentat pe mulţi, astfel că Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au jurizat peste 120 de momente de divertisment, venite din toate zonele ţãrii, dar şi din strãinãtate

Premiul pus în joc la emisiunea „iUmor”, de la Antena 1, de 20 000 de euro, i-a tentat pe mulţi, astfel că Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au jurizat peste 120 de momente de divertisment, venite din toate zonele ţãrii, dar şi din strãinãtate. Oameni de toate vârstele au dorit sã îşi testeze umorul, printre ei numãrându-se şi Bunica şi Bunelu’, din Vãleni, un cuplu de oameni trecuţi de mult de prima tinereţe.

Cei doi le-au povestit juraţilor cã în urmã cu câţiva ani au fost vizitaţi de bãieţii de la Zdob şi Zdub, care îşi cãutau o tobã. „Stând de vorbã cu ei, le-am cântat câteva cântece de-ale noastre. Eu cântam la fluieraş şi bunica a început sã batã toba. Le-a plãcut şi de aici au fãcut piesa „Bunica bate toba”, au mai spus bãtrâneii, completând „noi am cântat cu Zdob şi Zdub la Eurovision, în 2005!”. Dacã au reuşit sã îi convingã pe juraţi cã au umor, dar şi ce alte surprize le-au mai pregãtit concurenţii juraţilor, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod al show-ului de comedie „iUmor”, care sãptãmâna aceasta va fi difuzat marţi, 3 mai, de la 20:30, la Antena 1.

Lider absolut de audiență, pe toate targeturile, la nivelul întregii zile. Românii au petrecut Paștele cu Antena 1... Bărboșii au făcut furori la „Bravo, România!”...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x