Antena Căutare

Controverse la masa juriului „iUmor”! Cheloo l-a rugat pe Bendeac să jurizeze în locul lui

Atunci când aduci laolaltã într-un juriu oameni cu personalitãţi dintre cele mai puternice, te poţi aştepta la orice, iar acest lucru telespectatorii l-au putut constata încã de la primul episod „iUmor”, emisiune difuzatã duminica, de la 20:00, la Antena 1.

Atunci când aduci laolaltã într-un juriu oameni cu personalitãţi dintre cele mai puternice, te poţi aştepta la orice, iar acest lucru telespectatorii l-au putut constata încã de la primul episod „iUmor”, emisiune difuzatã duminica, de la 20:00, la Antena 1.

Personalitatea explozivă a lui Mihai Bendeac, umorul sec şi sarcastic al lui Cheloo şi pofta de viaţă şi de râs a Deliei au stârnit numeroase controverse la masa juriului, de cele mai multe ori cei doi domni din juriu gãsind aproape la orice prestaţie, motive sã se tachineze.

Acest lucru s-a întâmplat şi în momentul în care pe scena concursului s-a prezentat un bãiat de 15 ani cu un moment mai special de dans. Lui Mihai i-a plãcut foarte mult, însã nu s-a sfiit sã mãrturiseascã: „Este unul dintre acele momente în care oricât de mult l-aş iubi eu pe nea Cãtãlin, presimt cã o sã ne despãrţim total”, fiind bine ştiut faptul cã rapperul nu este sub nicio formã pasionat de dans.

„Am dansat foarte puţin în copilãrie. Am avut ghinionul sã întâlnesc în calea mea o oglindã, mi-am dat seama cã e groaznic ce se întâmpla, cã sunt un antitalent, cã n-am sã evoluez şi de asta nu mã pasioneazã. Sã vezi un bãiat cã danseazã, sincer, mie nu îmi spune nimic, ba chiar mã enerveazã!”, le-a spus Cheloo colegilor sãi. Ba mai mult, juratul a completat: „nu suport muzica din ziua de azi, felul în care oamenii se îmbracã în videoclipuri, nu suport felul în care danseazã. Jur cã dacã aş avea 15 ani din nou, m-aş apuca de breakdance!”.

Explicând cã dansul nu este tocmai elementul sãu forte, Cheloo a luat o decizie fãrã precendent în emisiune: „Am sã vã dau voie, domnule Bendeac, sã votaţi în numele meu, ca onoarea mea sã fie veşnicã!”, i-a spus rapperul colegului sãu de juriu. Cum s-a încheiat momentul, dar şi ce alte surprize au mai pregãtit concurenţii, telespectatorii vor putea afla urmãrind cel mai nou episod „iUmor”, difuzat duminicã, de la 20:00, la Antena 1.

Spectacol incendiar la "Te cunosc de undeva!" Liviu si Andrei se alintă și se sarută precum Marian și Dorina N... Caravana „X Factor” ajunge la Iaşi, pe 14 și 15 mai...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x