Căutare Live

Cel de-al 20-lea Revelion cu Dan Negru, la Antena 1: Cea mai tare petrecere din noaptea dintre ani!

Vedete iubite de marele public, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii şi muzică pe toate gusturile. Sunt ingredientele celui de-al 20-lea Revelion prezentat de Dan Negru. Şi în această noapte, zeci de vedete cunoscute vor urca pe scenă, fie ca sa ghiceasca cine se ascunde în spatele măștilor, fie pentru momente artistice memorabile.

Cel de-al 20-lea Revelion cu Dan Negru, la Antena 1: Cea mai tare petrecere din noaptea dintre ani!

La Revelionul Starurilor 2020, Dan Negru #deMascăDistracția marți, 31 decembrie, de la ora 22:00, la Antena 1. Vedete iubite de marele public, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună sunt ingredientele unui spectacol strălucitor, la cel de-al 20-lea revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1.

Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, Cristi Minculescu, Marius Țeicu, Laura Lavric, Anna Lesko, Ozana Barabancea, Monica Anghel, Ruby, Anda Adam, Alex Velea, Cristi Iacob, Șerban Copoț, Jean de la Craiova, Marcel Pavel, Romică Țociu, Gelu Voicu, Dorian Popa, Mahala Rai Banda, Nicolae Voiculeț, Andreea Bălan, Daniela Crudu, Vali Vijelie, Daniela Gyorfi sunt doar o parte dintre vedetele care vor urca pe scena Revelionului lui Negru, fie pentru a ghici cine se ascunde în spatele măștilor, fie pentru momente artistice pe gustul celor aflați în fața micilor ecrane, în noaptea dintre ani. Una dintre surprizele Revelionului 2020 va fi trupa Azur, celebră în anii de dinainte de 1989, pentru cântecele Mona, Cenușăreasa ori În stație la Lizeanu.

Diseară, de la ora 22:00, la Antena 1 - Revelionul Starurilor 2020, prezentat de Dan Negru: Secretele măștilor... Recunoşti vedeta din spatele măştii lui Joker? Una dintre cele mai frumoase transformări de pe scena Revelionului Starur...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri