Căutare Live

Dalma Kovacs a dat o fuga dupa domnisoare si a parcat la "Te cunosc de undeva!"

Dalma Kovacsi a avut parte de un travesti, la cea de-a patra transformare a sa, de la "Te cunosc de undeva!". Roscata l-a adus in scena pe Maxmilian si a interpretat piesa "Domnisoare"

Nu a fost usor sa adopte o atitudine indiferenta si sa intre in pielea unui raper, dar Dalma a trecut cu brio si peste transformarea in Maximilian.

Coregrafia momentului ei, la care au participat si patru domnisoare alese pe spranceana, a fost apreciata de specialista in dans a emisiunii, Andreea Balan. Nici Andrei Aradits nu a putut decat sa-i dea dreptate: "Atitudinea foarte buna. Foarte frumos ce am vazut".

Cat depre parte muzicala a interpretarii, Ozana barabancea a stiut ca va fi fara cusur: "Eu am marturisit de la repetitii ca este piesa mea preferata din aceasta gala".

Aici puteti urmari si celelalte interpretari.

Mirabela Dauer si Dan Spataru s-au reunit, la "Te cunosc de undeva!"... Jean de la Craiova catre Mirabela Dauer: “Esti o impostoare!”...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri