Căutare Live

Delia, incurajata de Andrei Aradits sa isi exagere feminitatea

Delia, una dintre cele mai spectaculoase si sexy aparitii din showbiz-ul românesc a primit de curând un sfat inedit si, aparent, total inadecvat. Artistei i s-a spus sa isi exagereze feminitatea. Recomandarea a venit din partea juratului Te cunosc de undeva!, Andrei Aradits.

Nu este vorba despre faptul ca lui Andrei nu i se pare suficient de feminina Delia, ci pentru a o ajuta sa intre in rolul lui Boy George, artistul pe care Delia il va interpreta sambata la Te cunsc de undeva!.

Desi pare usor contradictoriu, sfatul lui Andrei este foarte intemeiat si argumentat de faptul ca barbatii care adopta look-ul si atitudinea unei femei, tind sa isi exagereze gesturile. Daca a urmat sau nu Delia sfaturile profesorului si juratului Andrei Aradits, telespectatorii vor vedea sambata, de la 20.20, la Te cunosc de undeva!

Tot atunci, CRBL va intra in pielea Sofiei Vicoveanca, Jorge va arata, va canta si va dansa precum Beyonce, Iulian Vasile le va tine locul celor de la Bee Gees, iar Julia va fi mult apreciata artista romanca Margareta Paslaru.

Pe scena Te cunosc de undeva! vor veni si Ozzy Osborne, in interpretarea inedita a lui Dan Helciug, Liza Minelli, cea careia ii va da viata Maria Buza, iar Lora a acceptat provocarea de a fi Mary J Blige.

Exclusiv! Fiica celebrului Victor Socaciu face destainuri de senzatie in aceasta dupa-amiaza la Acces Direct!... GoodFood deschide Targul Cadourilor de Paste la Sala Dalles Lansarea volumului 2, Best of Good Food, Prajituri, torturi,...
Ultimele știri