Destăinuri emoționante! George Burcea, primele declarații despre sarcina Andreei Bălan. Viitorul tătic a plâns de fericire

Iubitul artistei a făcut mărturisiri emoționante despre realația lor de iubire și despre sarcina care o face să radieze pe Andreea.

Iubitul artistei a făcut mărturisiri emoționante despre realația lor de iubire și despre sarcina care o face să radieze pe Andreea.

Prezentatorii l-au pus față în față cu un adevăr sensibil, dezvăluit de cântăreață. Actorul a plâns, la vederea ecografiei în care și-a putut vedea pentru, prima dată, copilul.

"Este normal să plângi, pentru că este un sentiment unic. Este prima oară în viața mea când aflu că voi avea un copil cu o persoană pe care o iubesc", a declarat George.

Deși încă nu cunosc exact sexul bebelușului, Andreea simte că va fi mămica unui băiețel. Rămâne de văzut dacă presimțirile i se vor adeveri. Cei doi viitori părinți se iubesc pe zi ce trece mai mult și asta se poate vedea cu ochiul liber. Vedeta radiază!

Atât artista, cât și George, și-au dorit dintotdeuna o familie, copii și visul lor este pe cale să se realizeze.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri