Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Divizia de radio INTACT MEDIA GROUP este in continua crestere

Radio ZU este liderul absolut al audientelor in capitala si continua sa creasca la nivel urban. Rezultatele ultimului val de masuratori ale Studiului de Audienta Radio realizat in perioada 16 ianuarie – 29 aprilie 2012 de catre IMAS – Marketing si Sondaje SA si GfK Romania – Institut de Cercetare de Piata SRL confirma pozitia de lider a radioului la care isi fac de cap Buzdugan si Morar.

ZU este postul de radio preferat de 269.500 de bucuresteni in fiecare zi si detine o cota de piata de 13%. Asta inseamna o crestere de 31.100 de ascultatori fata de valul de masuratori precedent. Pe locul doi in top la o diferenta de 30.900 de ascultatori se pozitioneaza Radio Romania Actualitati, iar pe locul trei la distanta de 43.600 se afla Kiss FM.

La nivel urban, echipda de DJ-i de la ZU saluta in fiecare zi un total de 1.263.000, cu 214.900 mai mult decat in al treilea val de masuratori din 2011. Astfel, Radio ZU devine al doilea cel mai ascultat post de radio la nivel urban.

Romantic FM in crestere in fm-ul bucurestean

Asa cum ne-a obisnuit, Romantic FM ramane unul dintre radiourile preferate zilnic de publicul bucurestean, confirmand o crestere a cotei de piata la 5.6%. Cei aproximativ 100.000 de ascultatori, consemnati in ultimul val de sonadaje radio, raman fildeli ofertei muzicale unice a postului, optand zilnic pentru "muzica, nu zgomot".

Romantic FM castiga public nou si pe platforma online, una dintre cele mai diverse si dinamice structuri de gen, cele 14 radiouri de net fiind alese lunar de alti peste 1.100.000 de ascultatori.

Recomandari