Căutare Live

„Doamne, ce sexy este”! Ea este tânăra care a reușit să îl cucerească pe Florin de la „Mireasă pentru fiul meu”!

Florin a cucerit inima a numeroase de fane datorită modului în care arată. Totuși, sunt și zvonuri incredibile despre concurent.

Fanii au fost surprinși de aceste detalii

Florin a cucerit inima a numeroase de fane datorită modului în care arată. Totuși, sunt și zvonuri incredibile despre concurent.

Se pare că acesta are numeroase admiratoare, căci pe rețeaua de socializare Facebook există inclusiv un grup ce îi poartă numele.

Durere cumplită pentru Andrada de la „Mireasă pentru fiul meu”! Ce s-a întâmplat la scurt timp de la despărțirea de Cristi! Fanii s-au întristat

Atunci când gurile rele au început să îl critice pe Florin și să lanseze zvonuri despre orientarea sa sexuală, unul dintre fani a sărit cu dovada.

Tânăra arată incredibil de bine

Nu numai că a demonstrat că Florin nu este homosexual, ci a și postat o fotografie cu una dintre fostele sale iubite.

O cheamă Valentina și este extrem de sexy, așa că gurile rele au tăcut.

FOTO: Îţi mai aminteşti de Edina, câştigătoarea primului sezon "Mireasă pentru fiul meu"? Uite ce s-a ales de ... Liviu Teodorescu îi face declarații Alinei Pușcaș, la “Te cunosc de undeva!”: “O să mă gândesc la tine când o să cânt “M...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri