Căutare Live

Durere cumplită pentru Andrada de la „Mireasă pentru fiul meu”! Ce s-a întâmplat la scurt timp de la despărțirea de Cristi! Fanii s-au întristat

Veste dureroasă pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Andrada și Cristi s-au despărțit, dar ceva incredibil s-a întâmplat după.

Cei doi nu mai formează un cuplu

Veste dureroasă pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Andrada și Cristi s-au despărțit, dar ceva incredibil s-a întâmplat după.

Se pare că fosta concurentă suferă din cauza separării de Cristi, iar acest lucru a fost remarcat mai ales de fani.

Veste cumplită pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Logodnica lui Radu cedează la auzul zvonurilor că acesta s-ar putea întoarce la Andrada!

Cei doi s-au cunoscut în cel de-al patrulea sezon și au decis să își încerce împreună norocoul în iubire. Din nefericire, relația s-a terminat.

Aceasta este una dintre fotografiile recente (Sursa foto: Spynews)

Andrada a avut o relație și cu Radu, dar a sfârșit în brațele lui Cristi. După despărțirea de acesta, fanii au fost de părere că pozele o arată pe fosta concurentă extrem de tristă și nefericită.

„Vreau să te văd zâmbind, din nou! Ești atât de frumoasă când zâmbești”, a fost reacția unora dintre fani, potrivit celor de la Spynews.

FOTO: Îţi mai aminteşti de Edina, câştigătoarea primului sezon "Mireasă pentru fiul meu"? Uite ce s-a ales de ... Video INCENDIAR! Mihaela şi Constantin nu s-au mai putut abţine şi s-au dezlănţuit! Ipostazele extrem de "periculoa...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri