Editie speciala “Mireasa pentru fiul meu”! Vezi cum au petrecut concurentii indragitului reality-show matrimonial de Halloween!

Astazi, telespectatorii se vor bucura de o editie speciala a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” plina de voie buna si foarte multe surprize. Cei de acasa vor descoperi cum au petrecut concurentii de Halloween, ce idile s-au mai infiripat in concurs, ce intrigi s-au mai tesut si cine a fost sufletul petrecerii!

Luni, 31 octombrie, "Mireasa pentru fiul meu", emisiune moderata de Mirela Boureanu Vaida, s-a situat din nou in varful clasamentului audientelor inregistrand pe tronsonul orar 13:57 - 16:00, un rating de 1.4 % si 13.1 % cota de piata la nivelul targetului 15-54 urban. Pe locul secund s-a situat postul Pro TV cu 1.1 % rating si 10 procente cota de piata. A treia pozitie a fost ocupata de Kanal D, care a inregistrat un rating de 0.8 % si 7.7 % share.

"Mireasa pentru fiul meu", emisiunea prezentata de Mirela Boureanu Vaida va fi difuzata saptamana aceasta in doua intervale orare, de la 10:50 si de la ora 14:00, urmand ca sambata, telespectatorii sa revada concurentii lor preferati si in cadrul editiilor de gala, difuzate de la ora 14:00 si de la ora 17:00. Inca din primele zile de difuzare, reality-showul a reusit sa aduca in casele romanilor emotie, suspans si momente inedite, iar telespectatorii au ramas in fata micilor ecrane, fapt confirmat si de cifrele de audienta.

Sursa:GfK Romania S.R.L.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri