Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Editie speciala “Mireasa pentru fiul meu”! Vezi cum au petrecut concurentii indragitului reality-show matrimonial de Halloween!

Astazi, telespectatorii se vor bucura de o editie speciala a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” plina de voie buna si foarte multe surprize. Cei de acasa vor descoperi cum au petrecut concurentii de Halloween, ce idile s-au mai infiripat in concurs, ce intrigi s-au mai tesut si cine a fost sufletul petrecerii!

Luni, 31 octombrie, "Mireasa pentru fiul meu", emisiune moderata de Mirela Boureanu Vaida, s-a situat din nou in varful clasamentului audientelor inregistrand pe tronsonul orar 13:57 - 16:00, un rating de 1.4 % si 13.1 % cota de piata la nivelul targetului 15-54 urban. Pe locul secund s-a situat postul Pro TV cu 1.1 % rating si 10 procente cota de piata. A treia pozitie a fost ocupata de Kanal D, care a inregistrat un rating de 0.8 % si 7.7 % share.

"Mireasa pentru fiul meu", emisiunea prezentata de Mirela Boureanu Vaida va fi difuzata saptamana aceasta in doua intervale orare, de la 10:50 si de la ora 14:00, urmand ca sambata, telespectatorii sa revada concurentii lor preferati si in cadrul editiilor de gala, difuzate de la ora 14:00 si de la ora 17:00. Inca din primele zile de difuzare, reality-showul a reusit sa aduca in casele romanilor emotie, suspans si momente inedite, iar telespectatorii au ramas in fata micilor ecrane, fapt confirmat si de cifrele de audienta.

Sursa:GfK Romania S.R.L.

Recomandari