Flavius Hosu, fost concurent Next Star, toboşar al trupei Phoenix

„Next Star” a adus pe scenă cei mai talentaţi copii din România. Copiii extraordinari ai românilor, cum adoră Dan Negru să spună, dovedesc, într-adevăr, că sunt adevărate comori de talent, dovadă fiind performanţele lor în urma concursului.

„Next Star” a adus pe scenă cei mai talentaţi copii din România. Copiii extraordinari ai românilor, cum adoră Dan Negru să spună, dovedesc, într-adevăr, că sunt adevărate comori de talent, dovadă fiind performanţele lor în urma concursului.

După ce Elena Hasna a reuşit să adune milioane de vizualizări pe Youtube şi să fie cunoscută în Franţa, Flavius Hosu, concurentul în vârstă de 13 ani, a demonstrat că este un copil extraordinar şi a reuşit să devină noul toboşar al trupei Phoenix: „Am fost invitat de Nicu Covaci la un concert în Bucureşti, pentru care am învăţat 27 de piese în două săptămâni. De asemenea, am mai fost alături de ei într-un concert la Mamaia la care trebuia să cânt două piese, dar până la urmă am stat pe scenă alături de ei tot concertul”, povesteşte Flavius. Mai mult decât atât, puştiul a acompaniat trupa şi la piesele pe care publicul le-a cerut şi pe care Flavius nu le ştia. Cu toate acestea, spre surprinderea lui Nicu Covaci, concurentul „Next Star” a făcut faţă cu brio provocării.

Ideea lui Nicu Covaci a fost să întinerească trupa Phoenix şi să formeze un grup cu tineri care să urmeze legendara trupă, dar văzând talentul impresionant, pasiunea şi dăruirea cu care Flavius a cântat alături de ei, decizia de a deveni noul membru al trupei Phoenix nu a întârziat să apară: „Nu-mi venea să cred când mi-au zis că voi fi colegul lor, mai ales că ei sunt o legendă. Nici nu am îndrăznit să visez vreodată că voi ajunge toboşar titular în trupa Phoenix”, mărturiseşte Flavius.
Puştiul a mai avut experienţe extraordinare, una dintre ele fiind prezenţa sa pe scenă alături de Dave Evans, primul solist AC/DC, dar şi de trupa The R.O.C.K.

Caravana „Next Star” va porni în curând la drum în căutarea celor mai talentaţi copii din România, pentru cel de-al patrulea sezon. Prima oprire va fi în zona Moldovei în următoarele oraşe:

SÂMBĂTĂ, 21 IUNIE 2014 - PALATUL COPIILOR BUZĂU, DE LA ORA 11.00;
DUMINICĂ, 22 IUNIE 2014 - PALATUL COPIILOR BACĂU, DE LA ORA 10.00;
LUNI, 23 IUNIE 2014 - PALATUL COPIILOR IAŞI, DE LA ORA 10.00;
MARŢI, 24 IUNIE 2014 - PALATUL COPIILOR SUCEAVA, DE LA ORA 10.00;
MIERCURI, 25 IUNIE 2014 - PALATUL COPIILOR PIATRA NEAMŢ, DE LA ORA 10.00;
JOI, 26 IUNIE 2014 - PALATUL COPIILOR SFÂNTU GHEORGHE, DE LA ORA 10.00.


Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri