FOTO! Burlacita isi duce pretendentii in cel mai mare club din lume

Concurentii Burlacitei se afla doar la cativa metri distanta de Jennifer Lopez si Marc Anthony. Protagonistii show-ului Burlacita petrec o noapte momerabila in cel mai mare club din lume, aflat in legendara statiune Ibiza. Toate acestea la doar cativa metri distanta de masa superstarurilor Jennifer Lopez si Marc Anthony.

Ibiza, insula care freamata de viata si buna dispozitie ziua si noaptea intreaga, este pregatita sa isi intampine vizitatorii.

Catalin Botezatu, gazda veritabila a show-ului, ii introduce pe pretendentii Burlacitei in atmosfera locatiei: „Plecam in cea mai hot destinatie a momentului, locul unde toata lumea se distreaza, insa nu uitati un lucru, printre distractii, fie ele de noapte sau de zi, va trebui sa faceti asa incat sa o convingeti pe Bianca ca cel putin unul dintre voi va fi alesul!"

Ibiza este paradisul cluburilor de noapte, aceasta fiind una dintre principalele atractii turistice ale insulei. Oameni din toate colturile lumii vin aici fascinati de petrecerile nocturne nemaivazute, libertine si lipsite de inhibitii. Cei mai cunoscuti dj de pe mapamond isi fac simtita prezenta aici in lunile de vara, punand la cale megashow-uri incinse, avand in spate o intreaga industrie de entertainement.

Asa cum le-au promis baietilor, Catalin si Bianca ii invita in cel mai mare club din lume, vestitul Privilege. Peste opt mii de oameni dau startul distractiei in fiecare seara acolo, asadar protagonistii nostri au petrecut o noapte memorabila. In aceeasi seara, la doar cateva mese distanta, au fost celebrii Jennifer Lopez si Marc Anthony, protejati vigilent de bodyguarzi de obiectul camerei de filmat. Telespectatorii Antenei 1 se vor putea bucura de imagini inedite din Ibiza in aceasta seara, de la 20:20, in cadrul semifinalei Burlacita.

Ultimele știri