Antena Căutare

Gata, n-a mai suportat! Cheloo a părăsit masa juraților. „Trebuie să iau aer, altfel explodez”

Cătălin Pădurețu a reușit să-l facă pe cel mai dur dintre jurați să iasă din sală. Numărul lui „pe sistem” l-a enervat atât de rău pe rapper încât a fost nevoit să se relaxeze la o țigară

Cătălin Pădurețu a reușit să-l facă pe cel mai dur dintre jurați să iasă din sală. Numărul lui „pe sistem” l-a enervat atât de rău pe rapper încât a fost nevoit să se relaxeze la o țigară.

Momentul a fost însă gustat de ceilalți doi jurați, care i-au arătat lui Pădurețu câteva scheme. „Totul pleacă de la atitudine... Nu contează dansul, ci moaca”, a spus Bendeac, în vreme ce Delia e de părere că tânărul a exagerat cu mișcările, care n-au nimic de-a face cu muzica pe care dansa.

Bendeac, monitorizat atent din public. Cheloo îl avertizează: „Mihăițăăă, stai cuminte că te vede mami!”... Umorul lor l-a enervat la culme pe Bendeac. „Voi aveți un tupeu de nedescris. Plec din sală pentru că nu vreau să vă mai...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x