Căutare Live

GoodFood deschide Targul Cadourilor de Paste la Sala Dalles Lansarea volumului 2, Best of Good Food, Prajituri, torturi, fursecuri

Iepurasul sta sa vina, iar noi bifam pe ultima suta de metri fapte bune, evenimente frumoase si prajituri gustoase, pe care vrem sa le impartim cu voi! Echipa Good Food e dornica de noi prieteni, asa ca te asteptam sambata, 7 aprilie, la Sala Dalles sa ne cunoastem.

Deschidem Targul Cadourilor de Paste (7-14 martie) cu lansarea celei mai noi (si dulci!) carti din colectia noastra Best of Good Food: Prajituri, torturi si fursecuri si te primim cu multe bunatati la standul nostru.

Echipa Good Food, Adina Scortescu si Alexandra Trandafir va asteapta intre orele 12-14 cu salata de fructe cu crema de frisca si vin dulce, fursecuri cu nuci macadamia si merisoare, si tarta cu cirese, ciocolata si nuca de cocos - adica retete delicioase din paginile noului volum.

Va asteptam La masa cu Good Food! Un eveniment sustinut de Franke si Hulala


Despre Targul Cadourilor de Pasti, de la Sala Dalles

Ca in fiecare an, pe 7 aprilie, Galeria Dalles isi deschide portile pentru a primi cum se cuvine traditiile si mestesugurile romanesti specifice sarbatorii.

Aceasta editie a Targului de Paste aduce un numar mare de expozanti din cele mai diverse domenii. Mesterii populari vor dezvalui vizitatorilor secretul incondeierii oualelor, al icoanelor pictate pe piatra, lemn sau sticla. Spiritul sarbatorii Pastelui va fi redat si de obiectele din ceramica sau de cele cioplite in lemn, a aranjamentelor si decoratiunilor specifice.

Incepand cu 7 si pana pe 14 aprilie, va asteptam in fiecare zi, intre orele 10:00 si 20:00. In ultima zi deschis pana la ora 16:00.
Intrarea este libera!

Delia, incurajata de Andrei Aradits sa isi exagere feminitatea... Emisiunile Antenei 1 din nou pe primul loc in preferintele telespectatorilor...
Ultimele știri