Antena Căutare

ÎN PREMIERĂ cu Carmen Avram aniversează 5 ani

Duminică, 6 martie, emisiunea “În premieră” revine cu un nou sezon la Antena3, de la ora 21. Cea mai premiată producţie de televiziune din România împlineşte 5 ani. Cinci ani de anchete care au zguduit România, de istorisiri care au trezit conştiinţe, de poveşti care au emoţionat o ţară întreagă.Duminică, 6 martie, emisiunea “În premieră” revine cu un nou sezon la Antena3, de la ora 21. Cea mai premiată producţie de televiziune din România împlineşte 5 ani. Cinci ani de anchete care au zguduit România, de istorisiri care au trezit conştiinţe, de poveşti care au emoţionat o ţară întreagă.
“Aniversăm cum ştim noi, cu reportaje în care ne-am pus sufletul şi zile lungi de muncă. Şi sperăm ca, în pofida încercării prin care trecem, să-i avem lângă noi pe telespectatorii nostri. O să avem nişte anchete dureroase, ca să le amintim celor care ne guvernează că, în timp ce ei işi văd de ale lor, milioane de români suferă şi aşteaptă să se întoarcă privirile unui om responsabil asupra lor. O să vorbim despre viitorul apropiat al României şi al Europei, despre eşecuri de 20 de ani care adâncesc ţara în sărăcie, despre furturi de multe sute de milioane de euro, despre abuzuri şi despre sistemul bulversat de valori, care ii face pe cei mari şi tari să arunce bani cu nemiluita în domenii care n-au nevoie şi le vitregesc pe cele care au renunţat să mai strige zadarnic după ajutor.

O să avem şi români frumoşi, că sînt mulţi prin tară şi prin lume. Am reluat şi cateva poveşti mai vechi, ca să vedem ce s-a mai întamplat cu personajele noastre peste ani. Un sezon lung şi plin, aşa cum trebuie la o aniversare.”, a dezvăluit Carmen Avram, producătoarea şi prezentatoarea emisiunii.
Arhiva emisiunii poate fi accesată aici!
Pagina de facebook a emisiunii este aceasta!
Vă pupă Roby Roberto! Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin, gata pentru un nou sezon de „În puii mei!”... Vă mulţumim! Antenele, cea mai vizionată platformă multichannel în mediul urban...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x