Îți mai amintești de Oana de la "Mireasă pentru fiul meu", fosta concurentă care a încălcat Regula 25? Și-a înnebunit fanii cu o poză

Oana a fost prima concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu” care a recunoscut că a încălcat Regula 25 și a făcut amor cu iubitul ei de la acea vreme, Laurențiu.

Oana a fost prima concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu” care a recunoscut că a încălcat Regula 25 și a făcut amor cu iubitul ei de la acea vreme, Laurențiu.

Regula 25 presupune interzicerea relațiilor intime dintre parteneri și chiar a mângâierilor. Concurenții nu au voie să doarmă împreună, să intre în duș împreună sau în dressing.

În urmă cu câteva săptămâni, fosta concurentă le-a arătat prietenilor săi și un inel de logodnă, alături de un citat dintr-o carte: ”Nu iubi mâine ce poți iubi astăzi. Iubește așa cum nu ai mai iubit...o viață”, scrie spynews.ro.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri