Căutare Live

Jojo și Marcel Pavel au planuri mari înainte de noul sezon „Te cunosc de undeva”! Ce au dezvăluit

Jojo (Cătălina Grama) și Marcel Pavel au dezvăluit pentru campania „Vara cu 100 de prieteni” cum își vor petrece vacanța, înainte de-a face show în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1!

Și de data aceasta, Antena 1 este „Mereu cu tine” și a pregătit publicului o „Vară cu 100 de prieteni”!

AI „VARA CU 100 DE PRIETENI”, LA ANTENA 1

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei au fost și Jojo (Cătălina Grama) și celebrul artist Marcel Pavel, concurenți în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1!

Epidemia de coronavirus izbucnită în România a afectat inclusiv planurile de vacanță ale vedetelor, motiv pentru care multe staruri au ales vacanțe țară, pentru a se proteja de riscul infectării.

citește și: Jojo și-a mărit familia! Vedeta a adoptat două suflete! Vestea i-a lăsat fără cuvinte pe admiratorii vedetei! | FOTO

Frumoasa Jojo, de exemplu, a dezvăluit că și-a petrecut vara alături de

„Mă bucur de timp petrecut la mine în grădină, în picioarele goale, alături de cei mici. Vacanță, liniște și, din când în când, mai fugim în câte un weeken”, a dezvăluit actrița.

La campania „Vara cu 100 de prieteni” s-a alăturat și Marcel Pavel, concurent în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1!

citește și: Ei sunt concurenții "Te cunosc de undeva", sezonul 15! Noi vedete intră în jocul transformărilor, la Antena 1

„Vara aceasta vreau să am vacanță, cât mai multă vacanță după această perioadă tumultuoasă pe care am avut-o. Îmi doresc să am parte de o perioadă de relaxare intensă. Am fost la mare, vreau să merg din nou la mare, dar și la munte și în Deltă”, a dezvăluit artistul.

Urmărește clipurile video de mai sus, din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Cel de-al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, va fi difuzat în această toamnă, la Antena 1.

Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x