Căutare Live

Laura Nureldin prezintă Observatorul din weekend, de la Antena 1: „Munca în televiziune am iubit-o și o s-o iubesc mereu”

 Laura Nureldin se alătură echipei Observator de la Antena 1. Aceasta va prezenta Observatorul de la ora 13.00 și 16.00, în fiecare sâmbătă și pe cel de la ora 13.00 în fiecare duminică. 

Laura Nureldin vine la Observatorul din weekend, de la Antena 1

Laura Nureldin a oferit și detalii despre această revenire în televiziune, de data aceasta în calitate de prezentatoare a Observatorului de la Antena 1!

LAURA NURELDIN, DESPRE REVENIREA ÎN TELEVIUNE

„Lumea m-a întrebat „De ce te-ai întors? N-ai zis că nu mai vrei televiziune?” Nu m-am „întors”. Întoarcerea înseamnă un drum înapoi, o cale deja bătătorită. Or, eu nu mă întorc. Merg înainte, pe un drum unde nu am mai fost. Timp de 16 ani, pentru mine, jurnalele au avut ritmul unor posturi de știri. Cinci posturi de știri, unul după altul, cu tot ce aduc ele. Întâmplări. Oameni. Învățăminte. Experiență. Experiențe.

citește și: "Regii timpului", cartea scrisă de jurnalista Antena 3, Laura Nureldin, premiată la un an de la lansare!

La un moment dat te oprești, te uiți în urmă ostenit ca un alergător de sprint și, când cineva te întreabă dacă nu ți-ai dori, totuși, să participi la un maraton, te așezi și te gândești. Și-ți spui că da, mai ai energie să alergi, dar că vrei s-o faci în alt ritm. În ritmul tău. Am spus tot timpul, chiar și după ce m-am retras (credeam, definitiv) din media, că munca în televiziune am iubit-o și o s-o iubesc mereu.

Laura Nureldin prezintă Observatorul din weekend, de la Antena 1: „Munca în televiziune am iubit-o și o s-o iubesc mereu”

Laura Nureldin vine la Observatorul din weekend, de la Antena 1

Laura Nureldin va prezenta Observatorul de weekend

Dar, pe atunci, simțeam că nu o mai pot face așa cum știu și că nu mai am pentru cine. Că oamenii au devenit prea înverșunați, prea grăbiți să taie fără să măsoare măcar o dată. Mi-ați dovedit, cu asupra de măsură, că pot și că am. Vă mulțumesc pentru asta! Vă aștept sâmbăta și duminica, la Observator de weekend (la 13.00 și la 16.00), să facem împreună știri. În ritmul nostru. De oameni, a declarat Laura Nureldin.

citește și: Cum s-a schimbat viața Laurei Nureldin de când s-a retras din presă! Fosta jurnalistă scrie povești cu demoni și vrăjitoare

Laura Nureldin este un jurnalist cu o experiență de aproape 18 ani în televiziune. A fost editor, realizator, moderator și prezentator de știri în cadrul Realitatea TV, N24, The Money Channel, TVR 1 și Antena 3. Laura Nureldin este de asemenea și autor al seriilor fantasy Regii Timpului/Royals și Demoni/Demons, Revertis.

„M-am hotărât să colind pe coclaurile patriei”. Actorul Conrad Mericoffer din serialul Sacrificiul are planuri inedite p... Nouriel Roubini, cel care a prezis Criza economică mondială din 2007–2010 cu cinci ani înainte, vorbește despre viitorul...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x