Căutare Live

LUX este puţin spus! Imagini cu casa lui Ricky Martin în valoarea de 17 milioane de DOLARI

Ricky Martin are o casă uluitoare. Ai nevoie de multe ore pentru a o putea vedea pe toată, mai ales că rămâi uimit când vezi fiecare detaliu.

Ricky Martin are o casă uluitoare. Ai nevoie de multe ore pentru a o putea vedea pe toată, mai ales că rămâi uimit când vezi fiecare detaliu.

Deţine multe proprietăţi, însă pe una singură o consideră mai aproape de inima lui. Şi asta pentru că îi aduce mainte de copilăria din Puerto Rico. Vila în stil mediteraneean cu două etaje este amplasată în una dintre cele mai exclusiviste comunităţi private din Miami. Cu plajă proprie şi patrule de poliţie non-stop, casa este dotată cu de toate! Ba chiar dispune şi de o piscină cu vedere la Ocean. Un living imens, dormitoare în culori calde, un şemineu care-ţi taie respiraţia, o bucătărie mobilată modern, demnă de un superstar ca Ricky Martin, toate acestea se află în vila fabuloasă pe care o deţine Ricky Martin în Miami.

"Prima oară când am păşit în această casă împreună cu copiii mei a fost prin uşa asta. Aşteptam momentul acesta de multă vreme. Simţeam o teamă, dar în acelaşi timp eram fericit.", a spus Ricky Martin.

Foto! Una dintre ispitele de la "Insula Iubirii", schimbare uimitoare de look! Punem pariu că nu o recunoşti?... Ce Hamude, ce alți crai? Ispita Ramona, mai îndrăgostită ca niciodată: „E singurul bărbat din viața mea care mă face să ...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x